KLIK HIER VOOR ONZE VERNIEUWDE WEBSITE!!!
  www.forensischonderzoeksbureau.nl

                                    

Het Nationaal Forensisch Adviesbureau (NFA) is een jong en innovatief bedrijf dat zijn kennis, expertise en netwerk op het forensisch gebied beschikbaar stelt voor strafrechtadvocaten, bedrijven en particulieren. Het NFA levert forensisch advies op alle disciplines van het forensisch onderzoek.

In het afgelopen decennium is het forensisch (technisch) onderzoek een steeds grotere rol gaan spelen in het strafrecht en het civiel recht. Er worden steeds meer en steeds gevoeliger technieken gebruikt om sporen van de plaats delict veilig te stellen en te onderzoeken.

Door al deze nieuwe ontwikkelingen wordt het voor u als strafrechtadvocaat, bedrijf of particulier steeds complexer om deze materie optimaal te doorgronden. Door een beroep te doen op de expertise van het NFA krijgt u optimaal grip op deze ingewikkelde materie.

Voor vragen of een kennismaking kunt u met ons vrijblijvend en direct contact opnemen. Indien u een forensisch onderzoek wilt aanvragen, neem dan contact op met onze forensisch adviseur.

Ter informatie: Naast forensisch advies leveren wij ook forensisch en recherche onderzoek. Het onderzoek wordt ten uitvoer gebracht door vakbekwame onderzoekers in gecertificeerde laboratoria of ter plaatse. Vanaf medio mei is de hierbij behorende website online.

Cursus: Cybercrime & Digital forensics op 15 september te Utrecht

NIEUW: Publicatie in Panorama! 

Voordelen verdediging m.b.t. de wet "Deskundigen in strafzaken"

"Echt of Nep DNA"?

Zeer interessant artikel voor strafrechtadvocaten

Tip: Exonerated by Science 

Meer nieuws / publicaties

 

 

 

Copyright  NFA (Nationaal Forensisch Adviesbureau)